Пакетите включват общото време, което е нужно да отделите за вашия полет и продължителността на самия полет. Иконките показват бонусите, които получавате към избрания пакет. Ако към вашия пакет няма бонус, който бихте искали да имате, може да го закупите допълнително и с отстъпка.

Когато решите да преживеете незабравими мигове с нас, ние ще осигурим за вас следните услуги:

  • Урок по летене от наш квалифициран инструктор;
  • Екип за летене – специални дрехи, ръкавици, тапи за уши, очила и каска;
  • Урок по безопасност;
  • Разгрявка преди летенето;
  • Помощ по време на полета;
  • Полет!
Само малкия пакет не е включва, безплатна професионална фотосесия. Всички останали пакети включват бонус, професионално заснемане на вашия полет. Ако желаете, може да закупите допълнително фотосесия на стойност от 15 лв. за полет от 2 мин.
Някои от пакетите включват и безплатно заснемане на видео.
Чашата, която е включена като бонус към съответните пакети, може да бъде със снимка от вашия полет или фирмена чаша - Aerodium. Вие избирате каква да бъде, а ако искате да имате повече от една, може да закупите колкото чаши искате на цена от 10.00 лв. за чаша Aerodium и 15.00 лв. за чаша със снимка от вашия полет.
В пакетите, в които има гривна, включват безплатна такава, но ако в избрания от вас пакет няма гривна и/или искате да закупите допълнителна, може да го направите на цена от 20.00 лв.
Може да закупите тениска Aerodium по ваш размер за 20 лв. Пакетите "Голям" и  "Огромен" включват и безплатна тениска, както и пакет "За двама", в който безплатните тениски са два броя.
Всеки пакет , освен "Малък", ви осигурява талон за отстъпка от последваща покупка на полет или на сувенир/аксесоар.