Калин Каракехайов в Аеродиум

Здрасти Калине, ти си популярен в ИТ средите, като един от най-добрите SEO в България, а вероятно и не само в България. Днес направи първия си полет в „Аеродиум България“ и изглеждаш много доволен, и видно от изражението на лицето ти, преливаш от емоция и вълнение. Какво се случи там горе?

– Усетих се плуващ и пластичен колкото никога преди. Изключително приятно усещане за тялото. Бях малко напрегнат, защото трудно се пази баланс, но се надявам при следващия полет да съм напълно отпуснат и да мога да се насладя на усещането на 100%.

Би ли дошъл да летиш отново?

– Нямам търпение 🙂

_MG_5713

Ще препоръчаш ли на хората от твоя бранш да летят при нас, за да разпуснат и да се зареят с много и положителна енергия?

– Бих препоръчал на всички, не само от моя бранш. В днешно време животът е много динамичен и такива страхотни начини да се разпусне не трябва да се пропускат. Здравето е безценно! Ако харесвате масажи, има особена вероятност да се пристрастите 🙂

Ако трябва да ни препоръчаш на твой приятел, с няколко думи, какво би му казал за изживяването?

– Няма как да ти го опиша, довери ми се и го опитай 🙂 Няма нищо страшно (за разлика например от бънджи скоковете), а е просто изключително приятно.

Били подарила полет в Aerodium на свой близък човек и смяташ ли, че това изживяване е подходящо за подарък?

– Да, напълно.

Сега накъде, какво стои пред теб?

– Заминавам се с моя стартъп Tool.Domains, който развива технологии за разузнаване и онлайн маркетинг в световен мащаб.

Желаем ти от сърце, много успех и те очакваме отново.

– Благодаря, подобно!

_MG_5692

Коментарa

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.