Аеродиум България отправя покана към всички, които се интересуват от темите спорт и здраве да посетят изложението Sofia Sport & Healthy Life. То ще се проведе от 15-17 октомври в НДК.

Името на всеки посетител ще бъде включено в томбола с вълнуващи награди. Аеродиум покрепя инициативата и осигурява 5 броя от тях. Можете да спечелите 2-минутен полет във въздушен тунел – незабравимо забавление, което дава възможност на всеки да полети. Още информация за томболата ще намерите тук

Целта на изложението Sofia Sport & Healthy Life е да информира повече хора за ползите от по-активния и здравословен начин на живот. Аудиторията е както бизнеса, който ще има възможност да осъществи делови контакти, така и крайните потребители, които ще се запознаят с новите продукти на българския пазар.

Какво ще представят изложителите?
Спортна и туристическа екипировка, оборудване, велосипеди, сноуборди, лонгборди, зимни кънки, хранителни и минерални добавки, витамини, натурални и био продукти, програми за отслабване, цветни есенции за преодоляване на емоционален дисбаланс, продукти за красота, профилактично-възстановителна програма за подобряване психическия и физическия комфорт на служителя в работната му среда и др.

Посетителите на изложението ще могат да видят демонстрации на йога, фехтовка, самба, кизомба, kangoo и др. Паралелно ще се проведат презентации на теми как работи спонсорството в спорта и иновациите в туристическите обувки.

Стартът на Sofia Sport & Healthy Life е продиктуван от положителните тенденции, свързани с повече спортуващи и грижещи се за здравето си хора. Независимо дали сте в бизнеса, спортист / турист- любител или човек, който има намерение да промени здравословния си статус, събитието ще „събуди“ нов начин на мислене и поведение.

Събитието се организира от Виа Експо, под патронажа на Министерство на младежта и спорта и с подкрепата на Столична община по програмата „София – Европейска столица на спорта 2018г.“

Коментарa

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.