Пакетите включват общото време, което е нужно да отделите за вашия полет и продължителността на самия полет. Иконките показват бонусите, които получавате към избрания пакет. Ако към вашия пакет няма бонус, който бихте искали да имате, може да го закупите допълнително и с отстъпка.

Когато решите да преживеете незабравими мигове с нас, ние ще осигурим за вас следните услуги:

  • Урок по летене от наш квалифициран инструктор;
  • Екип за летене – специални дрехи, ръкавици, тапи за уши, очила и каска;
  • Урок по безопасност;
  • Разгрявка преди летенето;
  • Помощ по време на полета;
  • Полет!
Само малкия пакет не е включва, безплатна професионална фотосесия. Всички останали пакети включват бонус, професионално заснемане на вашия полет. Ако желаете, може да закупите допълнително фотосесия на стойност от 15 лв. за полет от 2 мин.
Някои от пакетите включват и безплатно заснемане на видео.
Чашата, която е включена като бонус към съответните пакети, може да бъде със снимка от вашия полет или фирмена чаша - Aerodium. Вие избирате каква да бъде, а ако искате да имате повече от една, може да закупите колкото чаши искате на цена от 10.00 лв. за чаша Aerodium и 15.00 лв. за чаша със снимка от вашия полет.
В пакетите, в които има гривна, включват безплатна такава, но ако в избрания от вас пакет няма гривна и/или искате да закупите допълнителна, може да го направите на цена от 20.00 лв.
Може да закупите тениска Aerodium по ваш размер за 20 лв. Пакетите "Голям" и  "Огромен" включват и безплатна тениска, както и пакет "За двама", в който безплатните тениски са два броя.
Всеки пакет , освен "Малък", ви осигурява талон за отстъпка от последваща покупка на полет или на сувенир/аксесоар. 

Уважаеми клиенти, поради независещи от нас причини устройството ни е все още в Азербайджан, където беше част от старт на Формула 1 през юни, и сезон 2016 в България ще се забави за неопределен период от време. Всички изтекли или изтичащи тази година ваучери ще се удължат, като се ангажираме да уведомим притежателите им по телефона, кога ще могат да ги използват. За допълнителна информация, както и за закупуване на ваучери за подарък, се обадете на тел. 0879 375 673, пишете на info@aerodium.bg или следете нашата facebook страница "AerodiumBulgaria".

Молим да ни извините за причиненото неудобство и обещаваме да се реваншираме с много положителни емоции. Очаквайте ни скоро!