За нас

 1. КОИ СМЕ НИЕ

  Ние изобретяваме, създаваме и изработваме вертикални въздушни тунели. Ние вдъхновяваме и радваме хората по целия свят чрез летенето и подкрепяме световното развитие на новия вертикален въздушен бизнес от Монреал, Канада до Патая, Тайланд.

   

 2. МИСИЯ

  Нашата мисия е да направим летенето достъпно за всеки навсякъде. Ние вярваме, че летенето във вертикален въздушен тунел ще стане така популярно, както всяка друга развлекателна или спортна дейност – например каране на ски или тичане в парка. Ние сме сигурни, че в близко бъдеще вертикалните въздушни тунели, построени от AERODIUM, ще бъдат достъпни по целия свят и ще можем да започнем една нова ера в индустрията на вертикалните въздушни тунели.

   

 3. НАШИЯТ ПЪТ

  Всичко започва през 1979 година, когато канадско-френският изобретател Жан Сейнт Жермейн доказва, че човек може да бъде вдигнат във въздуха от силна струя, построявайки първия рекреационен вертикален въздушен тунел. Оттогава технологията се е развила и ние сме горди да бъдем сред тези, които дават гласност на летенето във вертикален въздушен тунел по целия свят. Ние прекарваме нашето време на Земята – изобретявайки технологии и във въздуха – тествайки и подобрявайки нашите идеи. По този начин станахме тези, които сме – основен снабдител на вертикални въздушни тунели по целия свят.

 4. СЪЗДАДЕНО ЗА УСПЕШЕН БИЗНЕС

  През 30-те години от развитието на тази технология ние изобретихме много различни решения за въздушни тунели – отворени и рециркулиращи. Това ни даде куража и смелостта да изобретим вълнуващи новости. Непрестанно подобрявахме мерките за безопасност и днес технологията е по-безопасна от всякога. Ние преоткрихме вълнуваща индустрия и сега предлагаме различни типове тунели за различни цели – от шоубизнес до военно обучение. Още за нашите тунели ще откриете на нашата глобална уеб страница www.aerodium.ca

 5. ПРЕОТКРИВАНЕ НА ИНДУСТРИЯТА

  Всичко стана за една нощ и оттогава сме център на вниманието. Февруари 26-ти, 2006 година на официалната церемония по закриването на Зимните олимпийски игри в Торино ние показахме на света, че хора могат да летят свободно в пространството и че вертикалният въздушен тунел може да бъде доставен по целия свят с цел да ощастливи и вдъхнови хората. Ние инвестирахме в R&D и станахме най-добрите в това, което правим. Производители от целия свят признават това. Торино ни даде увереността, че можем да разширим нашия капацитет на нови пазари и да направим още много повече.